Olen taidegraafikko ja kuvataiteilija. Useimmissa teoksissani yhdistän taidegrafiikan eri menetelmiä kuten etsausta, puupiirrosta ja mezzotintoa. Joskus teokset laajenevat installaatioiksi tilaan tai niihin tulee osaksi jokin kolmiulotteinen elementti.

Käsittelen teoksissani olemassaolon herkkää ja hauraampaa puolta. Monissa teoksissa tätä edustaa lapsi tai eläin. Pienet asiat nousevat kuvissani merkityksellisiksi ja kokoaan suuremmiksi. Pysähtyminen ja hiljentyminen ovat tärkeitä asioita, jotta huomaamme pienten ja hauraiden asioiden merkityksen. Vaikka kuvissani lähtökohtana on todellisuuden havainnointi, tulee niihin aina mukaan myös jotain alitajunnasta ja mielikuvituksesta ilmestyvää. Sanoilla ei koko kuvaa voi selittää ja niin on hyvä. Kuva on usein tekijäänsä viisaampi.

Olen opiskellut Taideteollisessa korkeakoulussa ja Kuvataideakatemiassa ja valmistunut taiteen maisteriksi vuonna 2000. Olen pitänyt näyttelyitä Suomessa ja ulkomailla. Olen toiminut opettajana useissa taiteen oppilaitoksissa, joista pisimpään Pekka Halosen akatemiassa ja Nurmijärven kuvataidekoulussa. Teoksiani on lukuisissa julkisissa kokoelmissa.